O malej Aničke : (Lilla Anne leker med bollar) - Sandberg, Inger, 1930- (Obrázkové knižky, 1988)
Tri veselé a poučné príbehy pre najmladšie deti: Anička sa hrá s loptami, Ako Anička prekladala veci, Aničkin vianočný darček. Nezvyčajné na tejto útlej knižočke je, že sa dá čítať z obidvoch strán.