Stopy bieleho mesiaca (Ślady bialego księżyca) - Kowalewski, Stanislaw; Wlachovská, Miroslava; Blažo, František, 1946-; Štroncerová, Daniela (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1980)
Humorne ladená poviedka s detektívnou zápletkou, v ktorej zmizne dvom bratom päť holubov...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; humoristické príbehy; detektívne príbehy; chlapčenské príbehy; príbehy o deťoch; próza; poľská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov