Létal jsem s Třistatřináctkou - Fajtl, František, 1912-2006 (Živé knihy, 1991)
Obdivovaný a charizmatický pilot stíhačiek z druhej svetovej vojny František Fajtl podáva svedectvo o hrdinstve aj obyčajnom živote u 313 letky RAF.