Tři případy a John Coffin : (Nameless Coffin. Coffin in the black museum. Coffin on the water) - Butler, Gwendoline (Oddych, 1995)
Detektivní romány anglické autorky uvádí na scénu svérázného londýnského policistu, kterého jeho smysl pro poctivou hru přívádí často ke konfliktu s nadřízenými. Příběhy se odehrávají převážně v divadelním prostředí, kde emoce, vzájemně napjaté vztahy a umělecká řevnivost vytvářejí vhodné klima pro zločin.