Jazdci z Wyomingu: Príbehy z divokého západu : (Wyoming) - Grey, Zane, 1872-1939 (Šport, 1991)
Andrew Bonning prišiel na drsný západ, aby skúsil šťastie. Musel sa rýchlo naučiť ako prežiť. Stretol tu Marthu Ann a zistil, že je iná ako si myslel. Záujem o ňu má aj Texas. Andrew sa musí postaviť nebezpečnému McCallovi, ktorý prenasleduje strýka Marthi Ann a snaží sa ho priviesť na mizinu.