Jazdci zo Západu : (Riders West) - Haycox, Ernest (Stopy, 1981)
Boj o moc medzi hŕstkou statočných chlapov a bandou zloducha je základnou dejovou osnovou tohto klasického westernu z pera známeho autora. Odvážny rančer Dan Bellew tu má nebezpečného a ľstivého protivníka v St. Cloudovi, ktorý sa všetkými prostriedkami usiluje ovládnuť celý kraj a presadiť v ňom svoju vôľu.