Veselí zajkovia: Bájky - Michalkov, Sergej Vladimirovič, 1913-2009 (Klub mladých čitateľov, 1972)
Knižka obsahuje bájky a básničky. Bájky preložila Kveta Slobodníková a verše prebásnili: Ján Kostra, Ľubomír Feldek a Ján Turan. Ilustroval Ondrej Zimka.