Zachráňte dieťa : (God Save the Child) - Parker, Robert B., 1932-2010 (Labyrint, 1980)
Spenser sa podujme vyriešiť zdanlivo jednoduchý prípad. Manželom Bartlettovcom sa stratil päťročný syn Kevin. Polícia je bezradná a Spenser stojí pred otázkou. Odišiel chlapec z domu dobrovoľne, alebo ho uniesli ? Napriek nevraživosti miestneho policajného šéfa Spenser zistí, kde sa nachádza Kevin, no v prípade nastáva nečakaný zvrat, ktorý odhalí, že pozadie celej veci je oveľa zložitejšie, ako by sa na prvý pohľad zdalo...