Povesť o snežnom človeku - Lazarová, Katarína, 1914-1995 1914-1995 (Mladé letá, 1966)
Povesť o snežnom človeku je rozdelená do dvoch kapitol Niet Umy-Umy a Čierny Jeti. V tejto knižke sa dozviete o Jetim o snežnom človekovi...