Poďte, deti, medzi nás: Detské hry a rozprávky - etnograf Ondrejka, Kliment, 1929-2011 (Mladé letá, 1980)
Bohato ilustrovaná knižka od Klimenta Ondrejku ponúka mnoho prekrásnych hier, rozprávok i básničiek pre deti predškolského veku.