Veľký náčelník Tekumseh diel II. - Steuben, Fritz, 1898-1981 (Bratislava Mladé letá, 1980)
Rozprávanie o sláve a páde červeného muža,spracované podľa starých prameňov.
Keywords: romány autorské; historické romány; dobrodružné romány; próza; nemecká literatúra - texty