Anna primabalerína - Pfaue, Justus, 1942- (Remedium, 1994)
New York znamenal pre Annu ťažkú drinu a je rada, že odchádza do Viedne. V balete štátnej opery dostala životnú šancu. Trénuje deň a noc, ale napriek únave je šťastná. Až dovtedy, kým nenájde vo svojej šatni hotovú spúšť. pochopí, že stojí niekomu v ceste.