Anna primabalerína - Pfaue, Justus, 1942-; Sataniková, Juliana (Bratislava Remedium, 1994)
New York znamenal pre Annu ťažkú drinu a je rada, že odchádza do Viedne. V balete štátnej opery dostala životnú šancu. Trénuje deň a noc, ale napriek únave je šťastná. Až dovtedy, kým nenájde vo svojej šatni hotovú spúšť. pochopí, že stojí niekomu v ceste.
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; profesijné romány; tanečné prostredie; balet; Pfaue, Justus (nemecký spisovateľ a scénárista, 1942 v Ballenstedt -); dievčenské romány; próza; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 11 rokov