Sing Sing sa neozýva: Veľké prípady FBI : (Kein Anruf aus Sing Sing) - Heermann, Christian, 1936- (Periskop, 1980)
Federal Bureau of Investigation, federálna policajná organizácia USA. Tieto tri písmená ľ vďaka masovým komunikačným prostriedkom a zošitovým románom ľ platia pre milióny ľudí za symbol +tvrdých chlapíkov+, chladnokrvných, neúplatných a vždy úspešných v boji so zločinom. Skutočnosť je však triezvejšia i zložitejšia: FBI je predovšetkým výkonným mocenským nástrojom. Čitateľ v knihe nájde veľké prípady FBI.