Plodnosť - Mihalkovič, Jozef, 1935- (Slovenský spisovateľ, 1985)
Kniha Plodnosť obsahuje štyri autorove doteraz vydané zbierky (Ľútosť, Zimoviská, Kam sa náhlite, Približné položenie), piata časť prináša výber publikovaných básní z posledného obdobia (denná tlač, Nové slovo, Romboid, Slovenské pohľady).