Letná láska : (Eine Sommerliebe) - Blobel, Brigitte, 1942- (Srdiečka, 1995)
Leto, slnko, Taliansko ! Tesa vychutnáva prázdniny, ktoré trávi s mamou v Massa Marittima. Na pláži sa zoznámi s Markom, veľmi pekným talianskym chlapcom. Najprv myslí na svojho priateľa doma, ale potom... Tesa verí vo veľkú, jedinú, nekonečnú lásku. Keď sa prázdniny v Massa Marittima chýlia ku koncu, vie určite, že Marka musí znovu uvidieť...