Za hlasom srdca I.: Premiéra : (Voice of the Heart) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 1995)
V románe sa prelínajú osudy štyroch ľudí, ktorých spája priateľstvo, láska, vášeň i nenávisť. Hlavnou hrdinkou je očarujúca hviezda Katharine Tempestová, ktorá sa svojou cieľavedomosťou dopracuje z divadelnej herečky na slávnu filmovú hviezdu. Jej najväčšou úlohou je však vlastný život, v ktorom obdivuhodne manipuluje s ľuďmi a podriaďuje ich svojím plánom.