Případ "E" - Fiala, Vladimír, 1920-1993; Brom, Pavel; Staňková, Zuzana (Praha Naše vojsko, 1980)
Hlavným námetom špionážneho románu, dotýkajúceho sa osudov našich emigrantov, je ekonomická diverzia v čs. zahraničnom obchode, v ktorej pozadí stojí britská tajná služba.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; špionážne romány; detektívne romány; CIA; próza; česká literatúra - texty; Fiala, Vladimír (český spisovateľ. * 17.05.1931 Česko -)