Teroristé 10. diel: 10 románov o zločine : (Terroristerna) - Sjöwall, Maj, 1935-; Wahlöö, Per, 1926-1975 (10 románů o zločinu, 1990)
Posledný z desiatich románov o zločine. Román je dielom švédskej dvojice, ktorý patrí do série o pracovnom teame štokholmských kriminalistov, pod vedením komisára Martina Becka - vzrušujúce scény, svojrázny humor sprevádzajú prácu kriminalistov každý deň...