Policie pomo pije - Sjöwall, Maj, 1935-; Wahlöö, Per, 1926-1975 (Čtení na dovolenou, 1987)
Detektívny príbeh švédskej autorskej dvojice so série o pracovnom teame štokholmských kriminalistov. Komisár Martin Beck a jeho policajný tím sa púšťa do vyšetrovania.