Lékařská kriminalistika - Knobloch, Eduard (Avicenum, 1974)
Vysokoškolská učebnica podáva prehľadný výklad o lekárskej kriminalistickej práci. V prvej, všeobecnej časti sú vysvetlené zásady postupu pri prehliadke miesta činu, pri zisťovaní stôp a rôzných základných skutočností. Druhá, speciálna čásť pojednáva o jednotlivých druhoch zranenia a spôsoboch usmrtenia.