Bosá láska: 77 piesňových textov - Peteraj, Kamil, 1945- (Darčeky, 1986)
Ukážka: Vždy budú padať hviezdy a rosa. A láska pôjde za láskou bosá. Posledné prvé Všetky sa stretnú. Sú také cesty navždy sa pretnú. Ó vlčie maky! Dievčenské sukne! Zostanú slzy? Vietor ich sfúkne. Zas budú padať hviezdy a rosa. A láska pôjde za láskou Bosá.