Veršostrojček - Rojček, František, 1949-; Krajčová, Daniela; Krajčová, Daniela; Chrásteková, Libuša (Martin Osveta, 1989)
Ja, tvoj priateľ ujo Rojček, nosím v hlave veršostrojček. Ten robí v nej také rýmy, že sa mi až z uší dymí! Čo vymýšľa teraz? Fíha! Svet veršov je táto kniha. A pred tebou prvá strana je do neho zlatá brána.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: básne autorské; humoristické básne; básne pre deti; poézia; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov