Tréner sa zajtra žení - Sabolová, Paula, 1938- (Mladé letá, 1979)
Humoristický román pre mládež z atraktívneho športového prostredia Tréner sa zajtra žení je úsmevne ladený s poviedkami z dedinského prostredia.