Katarína: Tajnosti : (Katharina) - Krauss, Irma, 1949- (Srdiečka, 1995)
Vieš, moji rodičia si pomaličky budú musieť zvykať, že už nie som malá Nina. Ešte vždy si to totiž myslia. A ja ich nechcem nešetrne vytrhnúť z bájneho sna, chápeš, však? Ani ja ti radšej nebudem volať...