Vražda musí počkať. Vôľa kmeňa. Prekliaty dom : (Murder Must Wait. The Will of the Tribe. Venom House) - Upfield, Arthur William, 1890-1964 (Zelená knižnica, 1988)
Tri skvelé detektívky, ktoré spája postava inšpektora Bonaparta. V prvom príbehu rieši záhadné únosy piatich dojčiat, v druhom čerpá z domorodého prostredia - z prostredia austrálskych domorodcov a rieši záhadnú smrť muža v kráteri. V poslednom príbehu vniká do ponurej atmosféry panského sídla pri jazere, nad ktorým visí kliatba stíhajúca jednotlivých členov rodiny...