Královské vraždění : (The bishop murder case) - Van Dine, S.S., 1888-1939 (Smaragd, 1990)
Dektivní příběh. Komplikované pátrání po pachateli záhadné série vražd v srdci New Yorku neztratilo léty na poutavosti a představuje dnes kromě jiného i svérázný dokument o intelektuálním, vědeckém a uměleckém životě amerických vyšších středních vrstev v polovine dvacátych let...