Muška Bzumka a medvedík Ťapko : (Sippe sum og Nalle Bamsebjorn) - Sigsgaard, Jens, 1910-1991 (Mladé letá, 1981)
O tom ako medvedíka Ťapka zo sladkých driemot zobudi nepríjemný bzukot- je to muška Bzunka...