Trikrát inšpektor Wexford: Keď raz príde smrť. Rozlúčka navždy. Keď sa raz vraždilo - Rendell, Ruth, 1930-2015 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1985)
Keď raz príde smrť - Nič nezväzuje policajtovi ruky väčšmi ako nezvestné dieťa. Na vlastnej koži to pocíti aj inšpektor Wexford poverený vyšetrovaním prípadu strateného chlapca, ktorý súvisí aj so staršími prípadmi zmiznutia maloletých.