Mŕtvy s narcismi. Lord podvodník : (The Daffodil Mystery. Grey Timothy) - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Labyrint, 1987)
Mŕtvy s narcismi - Tieň podozrenia zo spáchaním vraždy prenajímateľa obchodného domu Thorntona Lyna, padol na jeho zamestnankyňu Odette Riderovú. Amorovým šípom zasiahnutý vyšetrujúci detektív Jack Tarling, je rozhodnutý dokázať jej nevinu. Lord podvodník - Brian Pallard sa vracia z Austrálie späť do rodného Anglicka s povesťou dobrodruha a špekulanta, ktorý zarobil obrovský majetok na dostihoch. Jeho prvý kontakt s rodinou nie je moc úspešný. Vzrastajúce sympatie k sesternici Janet Callanderovej sú dôvodom, prečo sa Brian Pallard rozhodne súperiť s lordom Pinlowom o jej priazeň. Ďalší napínavý príbeh z prostredia konských dostihov a vysokých stávok.