Medzi nami dievčatami 7: Divný pár : (Girl Talk 7: Odd Couple) - Blair, L.E., 1956- (Príroda, 1994)
Siedmaci dostanú nezvyčajnú úlohu. Dva týždne sa musia v dvojiciach starať o slepačie vajce, akoby to bolo ich dieťa. Vďaka tejto úlohe Randy Zaková a vzorný študent Mark Wright zistia, že majú spoločného oveľa viac, než si mysleli...