Cyril, kde si? : (Cyryl, gdzie jestés?) - Woroszylski, Wiktor (Mladé letá, 1965)
Tento príbeh sa odohráva v hlavnom meste na hlavnej ulici. Je na nej hlavný dom a tam bývajú hlavný hrdinovia tohto príbehu Ľudko a Ľudka. Viac vám o nich prezradí knižka...