Slepé zrkadlo - Prisco, Michele, 1920-2003; Vallo, Stanislav, 1951- (Bratislava Pravda, 1988)
Psychologický román talianskeho autora. Dej je situovaný do Neapola, kde spisovateľ Matteo prežíva tvorivú aj manželskú krízu. V tejto situácii stretne na vernisáži ženu, ktorú poznal v čase dospievania...
Keywords: romány autorské; psychologické romány; próza; talianska literatúra - texty; Prisco, Michele (talianský spisovateľ, novinár. * 18.01.1920 Torre Annunziata, Taliansko - 19.11.2003 Naples, Taliansko); Vallo, Stanislav (slovenský veľvyslanec, prekladateľ)