Kvety v daždi : (Flowers in the Rain and Other Stories) - Pilcher, Rosamunde: 1924- 1924- (Slovenský spisovateľ, 2006)
Jednotlivé príbehy z anglického vidieka majú svoje čaro. Sú plné magickej túžby po láske a šťastí, po stretnutí a prežití života s blízkym človekom, ktorého potrebuje každý.