Vo vesmíre žijú ľudia - Brožík, Vladimír, 1930-2008 (Človek a svet, 1987)
Základný obsahový rámec tejto knihy-človek, dobro, krása, šťastie, domov a budúcnosť. Spisovateľ chce vtiahnuť čitateľa do aktuálnej problematiky tu na Zemi.