Letné ozveny : (Voices in Summer) - Pilcher, Rosamunde: 1924- 1924- (Slovenský spisovateľ, 2004)
Jeden z autorkiných najpútavejších románov pre ženy s atmosférou, akú vie vykresliť len pero Rosamunde Pilcherovej, sa opäť sústreďuje na tému medziľudských vzťahov v okruhu širšie rozvetvenej rodiny. Hoci je pôvabná a nevýbojná Laura Haverstocková spokojná s osudom, ktorý jej dožičil citlivého a slušne situovaného manžela, má pocit, že ešte nevyhrala. Alec Haverstock nevie zabudnúť na príkoria predchádzajúceho stroskotaného manželstva a dcéru, ktorá zakotvila v Amerike...