Letné ozveny (Voices in Summer) - Pilcher, Rosamunde: 1924- 1924-; Albrechtová, Melita (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2004)
Jeden z autorkiných najpútavejších románov pre ženy s atmosférou, akú vie vykresliť len pero Rosamunde Pilcherovej, sa opäť sústreďuje na tému medziľudských vzťahov v okruhu širšie rozvetvenej rodiny. Hoci je pôvabná a nevýbojná Laura Haverstocková spokojná s osudom, ktorý jej dožičil citlivého a slušne situovaného manžela, má pocit, že ešte nevyhrala. Alec Haverstock nevie zabudnúť na príkoria predchádzajúceho stroskotaného manželstva a dcéru, ktorá zakotvila v Amerike...
Keywords: romány autorské; realistické romány; romány o láske; Pilcher, Rosamunde, do roku 1965 známa pod pseudonymom Jane Fraser (britská spisovateľka a autorka mnohých romantických príbehov a románov pre ženy. Jej knihy patria k najlepšie predávaným titulom. * 22.09.1924 Lelant, Cornwall, Veľká Británia -); romány pre ženy; próza; anglická literatúra - texty