Lienko - Kučera, Josef, 1922-; Kučera, N. (Perfekt, 1991)
Bim-bam-bimbam-bam, z celej sily vyzváňam, aby vstali žiaci malí a do školy utekali. Takto vyzváňal na lúke belasý zvonček. Zo všetkých strán sa zbiehali školáci a ponáhľali sa do školy. Len Lienko zase zaspal...