Klásky: Z veršov a rozprávok pre najmenších - Andel, Ján, 1919-2003 (Osveta, 1986)
Obsahuje množstvo roztomilých básničiek pre tie najmenšie deti ako je napr Vyčítanka, Tri koláče, Kreslím, Uspávanka pre bábiku a rozprávku o Šťastí, O lieskovom oriešku, O myšiakovi, O žabke, O líške a vlkovi a Roztopašnej veveričke.