Choreografia ľudového tanca - Nosáľ, Štefan, 1927- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1989)
Druhé kompletné a systematické dielo z oblasti choreografie ľudového tanca od autora najrenomovanejšieho - zakladateľa Lúčnice.