Modlitbičky - Rúfus, Milan, 1928-2009 (Mladé letá, 1992)
Zbierka Rúfusových básní Modlitbičky vychádza opäť v novom vydaní. Sú hlbokou sondou do detskej duše, detského myšlienkového sveta a zároveň posolstvom, niekedy dosť boľavým, pre dospelých. Krásne farebné ilustrácie Petra Uchnára sú v dokonalej harmónii s básnikovým slovom.