Biblia: Biblické ilustrácie - Doré, Gustave, 1832-1883 (Gemini, 1990)
Biblia je jedna z najčítanejších, najvplyvnejších a aj najpredávanejších kníh ľudstva. Jej popularita je neotrasiteľná už celé stáročia. O tom, aký hlboký inšpiračný zdroj predstavuje, svedčia tisícky skvelých výtvarných, hudobných i literárnych diel.