Obdivuhodné putovanie Marca Pola : (Die seltsamen Reisen des Marco Polo) - Meinck, Willi, 1914-1993 (Stopy, 1984)
Zo života šľachetného a presláveného Benátčana, ktorý obohatil Európu o poznanie cudzieho, obdivuhodného sveta...