Základy lékařské němčiny: Učebnice pro lékařské fakulty - Štedroňová, Lydia (Avicenum, 1980)
Učebnica predpokladá dobré znalosti nemeckého jazyka a je určená študentom medicíny aj mladým lekárom a zdravotníkom.