Domáce múčniky: 99 receptov - Lajos, Mari; Hemző, Károly (Príroda, 2007)
Prináša 99 najlepších receptov na domáce múčniky, ktoré sú vhodné nielen na rôzne rodinné príležitosti, ale aj na priateľské posedenia pri kávičke. Takýmto múčnikom neodolá žiaden maškrtný jazýček.