Zákon pre draka: Polovica života. Cudzia pamäť. Záhradník vo vyhnanstve. Oko - Bulyčov, Kirill, 1934-2003 (Periskop, 1984)
Zborník vedecko-fantastických poviedok: Zbadala som, že smerom ku mne tesne nad mojou hlavou letí čosi ako loď bez krídel. Zdalo sa mi, že je strieborná. Tesne predo mnou pristála, a tak ma odrezala od cesty. Zarazilo ma to...