Človek a jeho istoty - Škorecová, Oľga; Dunajovec, Jozef, 1933-2007 (Osveta, 1989)
Publikácia Človek a jeho istoty ponúka čitateľovi pohľad na minulosť a vývoj, ale najmä na súčasné výsledky a úspechy, ktoré sa dosiahli v jednotlivých oblastiach sociálnej politiky v Slovenskej socialistickej republike po roku 1948.