Jehovovi svedkovia: (Kto sú? Komu slúžia?) - Kahan, Koloman: 1930- (Pravda, 1988)
Táto publikácia podáva komplexný obraz o jehovistickej organizácii od jej vzniku až po súčasnosť. Autor objasňuje základy tejto vierouky, analzuje príčiny jestovania jehovizmu, dokazuje antihumánnosť a logickú protirečivosť tohto systému a radí, ako sa brániť negatívnemu vplyvu tejto sekty.