Jehovovi svedkovia: (Kto sú? Komu slúžia?) - Kahan, Koloman: 1930-; Krén, Matej: 1958-; Kandrová, Mária (Bratislava Pravda, 1988)
Táto publikácia podáva komplexný obraz o jehovistickej organizácii od jej vzniku až po súčasnosť. Autor objasňuje základy tejto vierouky, analzuje príčiny jestovania jehovizmu, dokazuje antihumánnosť a logickú protirečivosť tohto systému a radí, ako sa brániť negatívnemu vplyvu tejto sekty.
Z obsahu: Typologické zaradenie a genéza, Vieroučný systém jehovizmu, Sociálne doktríny, Život v komunite, atd...
Poznámky. Pramene.
Keywords: spoločenské vedy; náboženstvo; náboženstvo kresťanské; Svedkovia Jehovovi; Jehovovi svedkovia; systém vieroučný; náboženské sekty