Lietajúce taniere : (Letajuščije tareločki) - Frolov, Leonid, 1937- (Slovenský spisovateľ, 1988)
Zoznámenie s Frolovovými prózami prehlbuje pohľad nielen na tvorbu tohto originálneho prozaika (a mimochodom aj človeka, ktorý v čase, keď pracoval v časopise Naš sovremennik, veľa vykonal pre propagáciu našej literatúry), ale aj na úsilie sovietskej prózy sústreďovať sa na závažné problémy, na presadzovanie autentických socialistických životných hodnôt.